Célingatlan :: Kecskemét Kecskeméti ingatlanok ingatlanközvetítés hitelügyintézés ingatlanfeladás Kecskemét lakás Kecskemét ingatlan Kecskemét telek

Befektetőknek

2009-es évet a bizonytalanság jellemzi. Nem tudjuk, hogy a jelenlegi gazdasági válság forint gyengülés meddig tart. Bár őseink átéltek már egy-két gazdasági válságot, háborút, nagyon sokan egyik napról a másikra nincstelenné váltak, mert az infláció oly mértékű volt. Ezért szeretnénk Önöknek kecskeméti és Bács-Kiskun Megyei ingatlan kínálatunkból nyújtani vagy igényeiknek megfelelő ingatlant keresni (termőföldet, gyümölcsöst, lakó ingatlanokat stb. )
Lehet, hogy régóta riogatva vagyunk, hogy az ingatlanadót bevezetik, de mi akkor is jobban járunk, ha az adót megfizetjük, mert az értékeink az ingatlan befektetés révén megmaradnak. Okos emberek azt mondják, hogy olyankor kell vásárolni ingatlant, amikor alacsonyan vannak az ingatlan árak, illetve olyat kell vásárolni, amit gyártani létrehozni többet nem lehet, csak azzal tudunk kereskedni, ami a jelenlegi és a távolabbi jövőben is csak a mostani mennyiségben található.
Kedves Befektetők ezért ajánljuk Önöknek, hogy Magyarországon van talán a legjobb minőségű föld, ami 93.000 nm, és ez valószínű, hogy nem is lesz több.
A jó minőségű földhöz párosul az Országunk jó földrajzi fekvése, ezért talán a világon a legfinomabb zöldségeket, gyümölcsöket nálunk lehet megtermelni.
Ha Országunkban egy kis stabilizáció jön létre akkor talán tranzit ország leszünk, így az Európai és a Világkereskedelem egy része kis országunkon keresztül fog elérni a célországba ezért érdemes ipari ingatlanokat, csarnokokat, gyárakat megvásárolni, hasznosítani vagy bérbe adni Kecskemét és környékén. Lehetnek a befektetések változatosak, lakás, családi ház, telek , tanya, termőföld ipari ingatlan, szinte biztosak vagyunk benne, hogy így a pénzünk nekünk dolgozik.
Naponta lehet hallani. hogy valamelyik bank csődbe ment és befagyasztották a betétek kifizetését, ezért tanácsoljuk Önöknek, hogy az ingatlan piacon kamatoztassák tovább.
Érveink:
-az ingatlan értékmegőrző
-az ingatlan válsághelyzetben is értékálló
-az ingatlan bérbeadásából havonta tőkét kovácsolhat
-az ingatlan forgalomképes marad
-az ingatlan biztosabb befektetés minden másnál